dijous, 12 d’abril del 2018

ENS AGRADA QUE PLOGUI, QUAN PARA DE PLOURE!

El pati petit de l’escola és un cau de formiguetes feineres, els dies que el sol treu el cap després d’un o dos dies de pluja. I avui no ha estat una excepció!

Els infants s’han fet un tip de fer croquetes, sopes vegetals, àpats copiosos i moltes, moltes pastetes... La cuina ha estat un bon lloc per a feinejar, però les casetes, les cuines de posar i treure, fetes amb caixes de fruita, i qualsevol raconet sorrenc del pati han fet que avui el pati petit fos un gran centre gastronòmic. Quin goig!
Tothom està content i tranquil quan la mullena ens regala una estona de joc ple, d’experimentació viva i sense gaires límits. Veure com els alumnes s’organitzen els espais, com gestionen l’ús dels materials ens fa creure, més fermament encara, que l’entorn ens fa créixer i que el joc és l’essència de la maduresa dels nostres alumnes.

Que plogui, que plogui bé, però que arribin clarianes que ens permetin veure com l’estona del pati es converteixi un cop més en una fira de food trucks, en una geladeria, en una gran pastisseria o en un restaurant de mil estrelles, ves a saber...
LA CUINETA DE FANG, UN CLÀSSIC BEN ACTUAL... UNA TEMPTACIÓ PER A QUALSEVOL! 
VISCA LES MANS BRUTES!